Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αιφνιδιαστική συνάντηση Παπαδήμου - Παπανδρέου


Το ραντεβού είχε προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου, δηλαδή λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, χωρίς να υπάρξει καμία ενημέρωση από τις δύο πλευρές Παπαδήμος και Παπανδρέου συναντήθηκαν αιφνιδίως στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή...

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων του πρωθυπουργού, με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Γιώργος Παπανδρέου αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις διεθνώς, στην Ευρώπη και την Ελλάδα, τις προτεραιότητες της χώρας την προσεχή περίοδο, την στήριξη του έργου της κυβέρνησης σε αυτήν την κατεύθυνση, την πορεία των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση του PSI και την ολοκλήρωση των νέου προγράμματος.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών έγινε δύο μέρες νωρίτερα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να προετοιμαστεί για την συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.