Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Πράκτορες.... γκέι, στις Βρεττανικές Μυστικές Υπηρεσίες!

http://www.votegreece.gr/wp-content/uploads/2011/07/spy.jpg

Gay friendly... μυστικές υπηρεσίες! Η ΜΙ5, δηλαδή η βρετανική Υπηρεσία Ασφαλείας, είναι ένας από τους πιο φιλικά προσκείμενος προς του ομοφυλόφιλους εργοδότης στη χώρα, σύμφωνα με το Stonewall, την οργάνωση για τα δικαιώματα των γκέι στην Αγγλία.
Το Stonewall υποστηρίζει ότι η ΜΙ5 απασχολεί...


αρκετά μεγάλο ποσοστό υπαλλήλων οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι, σύμφωνα με σχετική έρευνα στην οποία συμμετείχαν συνολικά 7500 γκέι και αμφιφυλόφιλοι εργαζόμενοι στη βρετανική αγορά.

«Η Υπηρεσία Ασφαλείας προσπάθησε σκληρά τα τελευταία χρόνια για να προωθήσει την ισότητα και την ποικιλομορφία σε όλους τους τομείς της. Παλιότερα οι ομοφυλόφιλοι δεν ήταν ευπρόσδεκτοι στους κύκλους μας, καθώς υπήρχε η πεποίθηση ότι δεν είναι το ίδιο σκληρή με τους στρέιτ», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΜΙ5, Τζόναθαν Έβανς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.