Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου στο «Dancing with the Stars»;

Τους τελευταίους μήνες την παρακολουθήσαμε στο ρόλο του κριτή στο «Dancing On Ice». Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για αυτήν την εμπειρία και αναφέρθηκε και στο επερχόμενο «Dancing with the Stars»....
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία. Όταν μου έγινε η πρόταση από τον κύριο Λάτσιο να είμαι στην κριτική επιτροπή του σόου, ομολογώ ότι με εξέπληξε και ότι αρχικά είχα άγχος αν θα τα καταφέρω. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά και το ευχαριστήθηκα πολύ», ανέφερε στο περιοδικό «DownTown».

Όσο για το αν θα ήθελε να αναλάβει την παρουσίαση του «dancing With The Stars», η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει: «Θα μου άρεσε, αλλά μάλλον από τη θέση της κριτικής επιτροπής, γιατί ούτως ή άλλως και τα δυο Dancing έχουν παρουσιάστρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.