Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Στήνουν καρτέρι στους υπαλλήλους delivery και τους κλέβουν τα φαγητά!



Έχουν γίνει ο τρόμος των υπαλλήλων μεταφοράς έτοιμου φαγητού. Οι δράστες έχουν βάλει στο μάτι τους ντελιβεράδες συγκεκριμένου καταστήματος, τους οποίους έχουν χτυπήσει τρεις φορές!...


Οι δράστες, όπως εκτιμάται από τους αστυνομικούς του Αγρινίου, παρακολουθούν τους συγκεκριμένους ντελιβεράδες. Μόλις αφήσουν το μηχανάκι τους για να παραδώσουν την πρώτη παραγγελία τους, τότε εφορμούν στο μηχανάκι, από το οποίο παίρνουν όλα τα φαγητά και εξαφανίζονται!

Μετά τα πρώτα κρούσματα, οι άτυχοι υπάλληλοι άρχισαν να κλειδώνουν τα κουβούκλια. Όμως, ούτε αυτό στάθηκε ικανό να σταματήσει τους κλέφτες που τα… άρπαζαν ολόκληρα! Έτσι, η μόνη λύση για να αποφύγουν τις κλοπές, είναι να τα παίρνουν μαζί τους στα σπίτια,  όπου πηγαίνουν για παράδοση, κάτι  που φυσικά μπορεί να τους καθυστερεί, ωστόσο δεν μένουν οι πελάτες νηστικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.