Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Gisele: Το πιο πλούσιο μοντέλο του κόσμου


Gisele: Το πιο πλούσιο μοντέλο του κόσμου

Είναι το πιο πλούσιο μοντέλο στον πλανήτη, αλλά η Gisele Bundchen έχει βάλει στόχο να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο και να γεμίσει τον τραπεζικό της λογαριασμό με ακόμα περισσότερα χρήματα. Πως θα τα καταφέρει;...

Η βραζιλιάνα καλλονή λάνσαρε στην αγορά τον περασμένο Μάιο τη δική της σειρά εσωρούχων με την ονομασία Gisele Bundchen Intimate, που λάτρεψε αμέσως ο γυναικείος πληθυσμός. Οι χώρες που άνοιξε αρχικά τα καταστήματά της ήταν στη Λατινική Αμερική, την Πορτογαλία, την Ιαπωνία και το Ισραήλ.

Ο πρώην Άγγελος της Victoria Secret έκανε το ντεμπούτο της με την υποστήριξη την βραζιλιάνικης εταιρείας Hope. Τα λουλουδάτα σχέδια αλλά και τα κατάμαυρα σέξι εσώρουχα σε συνδυασμό με τα απαλά υφάσματα, που κυκλοφόρησαν σε 40 διαφορετικά σχέδια, έκαναν την collection της να γίνει ανάρπαστη.

Δεν θα ήταν έκπληξη, αν το μοντέλο αποφασίσει να επεκτείνει την επιχείρησή της, ανοίγοντας μαγαζιά και σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.