Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ξεκλειδώστε το iPhone... κοιτάζοντάς το κατάματα


Θέλετε να ξεκλειδώσετε το iPhone σας; Απλώς κοιτάξτε το κατάματα! Ένα νέο λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, μέσω του οποίου ξεκλειδώνουν τα smartphone, στα πρότυπα του face-detection security tool της Google δημιουργήθηκε και για τα iOS....


Δεν είναι σαφές ακόμα, αν πρόκειται για ένα direct port της λειτουργίας του Android αλλά σίγουρα μοιάζει κατά πολύ με αυτή. Ωστόσο, φαίνεται να απαιτεί περισσότερο χρόνο από το αντίστοιχο του Android, για να ανιχνεύσει το ποιος το κοιτά, μάλιστα τόσο πολύ που το καθιστά μη πρακτικό για κανονική χρήση. Η τεχνολογία προχωρά, ωστόσο, και σίγουρα η διαδικασία θα επιταχυνθεί σύντομα.

Αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο σε σχολιασμούς για μία υποτιθέμενη εφαρμογή που ήδη κυκλοφορεί στο App Store και που δεν κλειδώνει στην πραγματικότητα το κινητό και άρα δεν προσφέρει καμία απολύτως ασφάλεια. Οπότε προσοχή σε τι κατεβάζουμε και αν δούμε κάτι το οποίο θεωρούμε ότι αποτελεί εξαπάτηση, μπορούμε πάντα να το αναφέρουμε στην Apple μέσω του Report.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.