Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Οι απολύσεις στο STAR έφεραν την πρώτη αγωγή

Ένας από τους συνολικά 15 αποχωρήσαντες (απολυμένοι, απολυμένοι κάτω από συνθήκες ψυχολογικής πίεσης και απολυμένοι λόγω περικοπών) από το κανάλι του STAR μέσα στο 2011, αποφάσισε να....
απαντήσει στον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από την διοίκηση του καναλιού μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς και αφού απολύθηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, είχε αρνηθεί πριν λίγους μήνες να υπογράψει την παράνομη μείωση μισθού παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που είχε δεχθεί.  Την Παρασκευή 30/12/2011 λοιπόν έφτασε η πρώτη αγωγή στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς με την οποία καλεί το κανάλι να δώσει την σωστή αποζημίωση, καθώς τα χρήματα που βγήκαν ως αποζημίωση στην καταγγελία σύμβασης απέχουν κατά πολύ από αυτά που θα έπρεπε να δώσει.

2 σχόλια:

  1. Απο τα χειροτερα καναλια ειναι για μενα το Star.

    Ολο προγραμμα του ειναι γεματο επαναληψεις και κατινιστικες αηδιες χαμηλης ποιοτητας

    Σκετη σαπιλα πουλαει στον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν είναι μόνο το STAR έτσι...
    Κατάφεραν σε είκοσι χρόνια να μας κάνουν κατίνες και άβουλα όντα που επιβιώνουμε με έτυμη αναμασημένη τροφή. Οι ίδιοι και οι ίδιοι ευλογούν τα γένια τους από εκπομπή σε εκπομπή. Όταν βλέπεις εκπομπή να στη θεματολογία της το 60% - 70% να ασχολείται με άλλες εκπομπές και κανάλια τότε κάτι βρωμάει, κάτι δεν πάει καλά. Αυτό αντί να το σταματήσουμε το ενισχύσαμε. Έχει γεμίσει η τηλεόραση με άνδρες που διψούν για αναγνώριση και γυναίκες που λαχταρούν τη χλιδή. Διώξαμε την Τέχνη, την κουλτούρα και την επιστήμη για το κουτσομπολιό, τη χλιδή και τη γκλαμουριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.