Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

5 ημέρες για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλήνιες


panelladikesΛήγει στις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία αίτησης δήλωσης συμμετοχής στις πανελλήνιες εξετάσεις 2012.
Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση στο λύκειο όπου φοιτούν και η προθεσμία, όπως επισημαίνει το υπουργείο Παιδείας, είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευση της δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση-δήλωση....

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά την ίδια περίοδοόλοι οι μαθητές και απόφοιτοι, με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, πρέπει να υποβάλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λύκειό τους.

Σε ότι αφορα στους απόφοιτους προηγουμένων ετών που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ ή των ημερήσιων ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ το 2010 ή το 2011, θα μπορούν να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, για εισαγωγή με το ποσοστό 10% του αριθμού εισακτέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.