Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΓΚΑΛΟΠ: Πρόεδρος ο Πούτιν με 60%!

http://ellada-russia.gr/images/portal/PutinL(2).jpg

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου VTsIOM, το οποίο πρόσκειται στη ρωσική κυβέρνηση, ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντίμιρ Πούτιν, αναμένεται να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές ήδη από τον πρώτο γύρο....



Το 60% των ψήφων αναμένεται να συγκεντρώσει, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας, ήδη από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 4 Μαρτίου.

Δεύτερος φέρεται να έρχεται ο ηγέτης του κομμουνιστικού κόμματος, Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, με ποσοστό 15,1%, ενώ ο δισεκατομμυριούχος Μιχαήλ Προχόροφ έρχεται τρίτος με 8,7%.

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μπορούν να μεταδοθούν μόνο από ξένα μέσα ενημέρωσης, καθώς βάσει του ρωσικού νόμου απαγορεύεται να δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις πέντε ημέρες πριν τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.