Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Άλλη μια νύχτα χωρίς ρεύμα

Υπό το φως των κεριών θα εξακολουθήσουν να ζουν μέχρι αύριο ίσως και το Σαββατοκύριακο, οι κάτοικοι ορεινών χωριών.Οι βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ από...


το πολύ χιόνι και το πέσιμο δένδρων πάνω στα καλώδια, έχουν βυθίσει στο σκοτάδι αρκετά ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων, αν και σήμερα υπήρξε αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε ορισμένα απ' αυτά.

Μιλώντας στο Trikalaola.gr ο διευθυντής της ΔΕΗ Καλαμπάκας, Γ. Δήμου, τόνισε ότι εξαιτίας της δύσκολης έως αδύνατης πρόσβασης των συνεργείων ορισμένα χωριά στην ορεινή Καλαμπάκα, θα μείνουν και σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Τα χωριά αυτά είναι Αηδόνα, Καλομοίρα, Αμπελοχώρι και τα 12 χωριά στην περιοχή τρία ποτάμια.

Στους παραπάνω οικισμούς θα καταβληθεί προσπάθεια αποκατάστασης των βλαβών αύριο Παρασκευή και ενδεχομένως σε κάποια το Σάββατο.

Ο κ. Δήμου πάντως ανέφερε ότι σε περίπτωση που υπάρχουν κάτοικοι που για λόγους υγείας πρέπει να μετακινηθούν η ΔΕΗ Καλαμπάκας μπορεί να τους εξυπηρετήσει με το ερπυστριοφόρο όχημα που διαθέτει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.