Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Στην Πάτρα η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Μαρακάκη και της Σοφίας Μαντούβαλου


Στην χθεσινοβραδινή παρουσίαση του βιβλίου του Νάσου Γαλακτερού ήταν ομιλητής ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και συνοδευόταν από την -με αναλογίες μοντέλου- κόρη του δικηγόρου και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πέτρου Μαντούβαλου, Σοφία. ...
Ο Γιάννης Μαρακάκης που τελευταία κυκλοφορεί με ανανεωμένη εμφάνιση έχοντας μακρύνει τα μαλλιά του, αφήνοντας γένια τριών ημερών και με σπορ ρούχα – τέρμα πια τα σακάκια – όχι μόνο συνοδευόταν από την 21χρονη φοιτήτρια της νομικής αλλά δεν έκρυψαν ούτε στιγμή την ξεχωριστή σχέση τους ποζάροντας με ευχαρίστηση στον φακό του nektarini.

Μετά την παρουσίαση δείπνησαν μαζί με την Νατάσα Ράγιου, τον Νίκο Μουρατίδη, τον Νάσο Γαλακτερό και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο ξενοδοχείο «Αστήρ» όπου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου.

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Σοφία Μαντούβαλου, είναι μαζί από τα μέσα του καλοκαιριού αλλά η χθεσινή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.