Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο πάπας θα πεθάνει

Το θάνατο του Πάπα μέσα σε 12 μήνες προβλέπει η ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει συνομωσία εναντίον του.Η εφημερίδα αναφέρει...


ότι ο επίσκοπος του Παλέρμο, κατά την διάρκεια ταξιδιού του στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο άφησε να εννοηθεί σε διάλογό του ότι ο Πάπας Βενέδικτος πρόκειται να πεθάνει εντός δώδεκα μηνών, ή ότι σε κάθε περίπτωση, θα απειληθεί σοβαρά η ζωή του.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Il Fatto Quotidiano, ο Ποντίφικας ενημερώθηκε σχετικά από τον κολομβιανό καρδινάλιο Ντάριο Καστριγιόν, ο οποίος του απέστειλε χειρόγραφο σημείωμα στα γερμανικά τον Ιανουάριο.

Άλλες ιταλικές εφημερίδες --όπως η Κοριέρε Ντέλα Σέρα-- τονίζουν ότι «δεν έχει διαπιστωθεί αν το εν λόγω σημείωμα είναι αυθεντικό».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού δήλωσε ότι «πρόκειται προφανώς για παραληρήματα που δεν πρέπει να ληφθούν σε καμία περίπτωση σοβαρά υπόψη»

πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.