Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ληστής, κρατούμενος του Κορυδαλλού, έπαιρνε επίδομα τυφλού από το δημόσιο!


Επίδομα αναπηρίας, ως... τυφλός λάμβανε ένας 29χρονος από το 1998. Θα πείτε, πού το παράξενο; Ο εν λόγω νεαρός είναι σεσημασμένος ληστής και μάλιστα ήταν και κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού! Συνολικά όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να τσεπώσει...



πάνω από 50.000 ευρώ! Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 29χρονος ελάμβανε παράνομα, για το χρονικό διάστημα από 16-3-1998 έως την 30-6-2011, επίδομα τυφλού μετά από ιατρικές βεβαιώσεις που προσκόμιζε στην Υπηρεσία Πρόνοιας Ελευσίνας, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο ζημιά σε βάρος του Δημοσίου ύψους -53.106,92- ευρώ.

Ο ανωτέρω είχε συλληφθεί το έτος 2007 για ληστεία και είχε οδηγηθεί στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, ενώ σε βάρος του έχουν σχηματισθεί δικογραφίες και για άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.