Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δύο Βουλγαροι είχαν ρημάξει τη Ναύπακτο

Συνελήφθησαν χθες (6-2-2012) το πρωί στη Ναύπακτο, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 36 και 31 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ' εξακολούθηση καθώς και για αντίσταση σε βάρος των Αστυνομικών.
Ειδικότερα οι δύο...


αλλοδαποί την (5-2-2012) το πρωί, στη Ναύπακτο, αφαίρεσαν από περίπτερο 48χρονου , κούτες τσιγάρων χρηματικής αξίας 230 ευρώ ενώ την (6-2-2012) το πρωί, αφαίρεσαν από αρτοποιείο 31χρονης στον Πλατανίτη Ναυπάκτου το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου εντόπισαν το όχημα των δραστών, την ίδια ημέρα, στη Ναύπακτο και τους συνέλαβαν τους σε δύσβατο μέρος στην περιοχή Ρίζα Ναυπακτίας μετά από μεγάλη εποχούμενη και πεζή καταδίωξη.
Κατά τη σύλληψη τους οι δυο αλλοδαποί απώθησαν τους Αστυνομικούς προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση.
Στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης κλοπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.

πηγή:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.