Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Γέμισε η Αθήνα παράνομους οίκους ανοχής!



Αλήθεια, το Ηθών τι κάνει;

Στην Αθήνα και την Ελλάδα της κρίσης οι οίκοι ανοχής ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Το φαινόμενο της παράνομης πορνείας έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και υπολογίζεται, σύμφωνα με έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι τα άτομα που δραστηριοποιούνται ξεπερνούν τα...

 20.000, κυρίως αλλοδαπές.

Τα στοιχεία γι’ αυτή την αλματώδη αύξηση της πορνείας έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής μετά από σχετική ερώτηση της βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Όλγας Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2011, μετά από ελέγχους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, βεβαιώθηκαν συνολικά 2.889 παραβάσεις περί εκδιδομένων γυναικών.

Το 2011, μόνο από το τμήμα Ηθών βεβαιώθηκαν 481 παραβάσεις σε οίκους ανοχής και συνελήφθησαν 669 άτομα εκ των οποίων 165 ημεδαποί και 504 αλλοδαποί, ενώ για το αδίκημα της άγρας πελατών πραγματοποιήθηκαν 91 έλεγχοι κατά τους οποίους προσήχθησαν 231 άτομα.

Σύμφωνα επίσης με στοιχεία του υπουργείου Υγείας, μόλις 7 από τους 620 λειτουργούντες οίκους ανοχής στην Αθήνα είναι νόμιμοι και άρα οι απασχολούμενες σε αυτούς έχουν περάσει από τους στοιχειώδεις υγειονομικούς κανονισμούς.
Τα περίπου 20.000 άτομα που δραστηριοποιούνται παράνομα στο χώρο της πορνείας, δεν έχουν περάσει από υγειονομικούς ελέγχους με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια Υγεία.

πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.