Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Γεωργιάδης: Λυπάμαι που πίκρανα τον Καρατζαφέρη


Γεωργιάδης: Λυπάμαι που πίκρανα τον Καρατζαφέρη

«Για μένα η διάκριση αυτή τη στιγμή στην ελληνική πολιτική σκηνή είναι το "ναι ή το όχι".
Εγώ ήμουν δεξιός και παραμένω. Άρα προφανώς στο ΣΥΡΙΖΑ δε θα με δείτε» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας διπλωματικά στα σενάρια για ενδεχόμενη προσχώρηση του στη ΝΔ....

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε το ΛΑΟΣ ως την «πιο συμπαγής πολιτική δύναμη της πατριωτικής δεξιάς στην Ελλάδα» και πρόσθεσε ότι λυπάται που πίκρανε τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη: «Τον Γιώργο Καρατζαφέρη τον τιμώ, τον ευγνωμονώ για τις ευκαιρίες που έχει δώσει στη ζωή μου και λυπάμαι που άθελά μου τον πίκρανα. Πιστεύω ότι για μένα ήταν σημείο άνευ γυρισμού το “όχι” του το είχα ξεκαθαρίσει άλλωστε».

Σχολιάζοντας τη στάση του στην ψήφιση της δανειακής σύμβασης, τέλος, σχολίασε πως δε μπορούσε να γίνει διαφορετικά: «Δεν ήταν δυνατό για μένα να πάω στο όχι, δούλεψα για την υλοποίηση της συμφωνίας. Θέλω να τονίσει κάτι που δεν έχει ακουστεί και ίσως είναι το κυριότερο που δεν έχει ακουστεί είναι ότι δεν ψηφίσαμε (σ.σ.: εννοεί ο ίδιος και ο κ. Βορίδης) το “ναι” με το ζόρι, το πιστεύουμε αυτό το πράγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.