Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Τρόμος από την βόμβα στο ΜΕΤΡΟ


Εάν πυροδοτείτο, σήμερα θα κάναμε λόγο για τυφλό χτύπημα, ίσως και για αθώα θύματα. Διαβάστε στο planet-greece όλα τα τελευταία νέα...



Προβληματισμό στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει προκαλέσει ο εντοπισμός μη ενεργοποιημένου εμπρηστικού μηχανισμού, το απόγευμα του Σαββάτου στο σταθμό του Μετρό «Αιγάλεω», μέσα σε συρμό που εκτελούσε το δρομολόγιο Εθνική Άμυνα – Αιγάλεω.Οι αστυνομικοί προσπαθούν βάσει της συνδεσμολογίας να σκιαγραφήσουν το προφίλ των δραστών ή τουλάχιστον τον ιδεολογικό χώρο από τον οποίο μπορεί να προέρχονται.

Τον εμπρηστικό μηχανισμό εντόπισε μηχανοδηγός κατά τη διάρκεια ελέγχου των βαγονιών και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μηχανισμός αποτελείτο από τέσσερα λίτρα βενζίνης, ρολόι και μπαταρίες, ενώ αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς είναι το γεγονός ότι η μη ενεργοποίηση του μηχανισμού οφείλεται πιθανότατα σε λάθος στη συνδεσμολογία του.

Αυτό που προσπαθούν να καταλάβουν τώρα οι αξιωματικοί είναι ποια ώρα είχε προγραμματισθεί η πυροδότησή του, ενώ με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζονται και οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.