Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Βουλευτής της ΝΔ ο...εκατομμυριούχος;

 μόνο στο planet-greece
Ποιος είδε το Σαμαρά και δεν τρόμαξε ,στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.Την οργή του έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού ,σχετικά με τον βουλευτή που έχει βγάλει στο εξωτερικό 1εκ.ευρώ.Οι πληροφορίες αυτές...


 συγκλίνουν κατά 90% σε βουλευτή του κόμματός του.Ο Αντώνης Σαμαράς φώναξε στο γραφείο του έξαλλος τον Μιχελάκη και του είπε να βγάλει την νακοίνωση , που ήδη έχουμε αναρτήσει (εδώ) και να ζητά την παραίτηση του βουλευτή.Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο planet-greece ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν έχει στείλει το 1εκ. στην Ελβετία αλλά στην Αγγλία με δύο εμβάσματα των 500.000 ευρώ.
Εν τω μεταξύ με επιστολή της στον πρόεδρο της επιτροπής Ευάγγελο Αργύρη , η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη ζητά την άμεση δημοσιοποίηση του ονόματος τους βουλευτή προκειμένου να σταματήσει ο διασυρμός ολόκληρου του σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.