Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πάμε καλά ρε παιδιά.Έθεσαν σε διαθεσιμότητα ειδικό φρουρό επειδή επισκέφθηκε την γκόμενά του;

Έκανε το λάθος να μπεί στη βιβλιοθήκη του Παντείου για να βρεί την κοπέλα του.Φορούσε όμως το παντελόνι και τα άρβυλα της δουλειάς του.Ήταν ειδικός φρουρός.Ο ιδεολογικός φασισμός όμως που επικρατεί στα Ελληνικά πανεπιστήμια δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.Επιτρέπει την είσοδο στα πανεπιστήμια μόνο...


 τραμπούκων που κατασκευάζουν βόμβες μολότωφ.Έτσι μόλις κάτι..."δημοκράτες" τον είδαν ενημέρωσαν την πρυτανεία ,τον προπυλάκισαν και τον έστειλαν μαζί  με τους καθηγητές τοςυ  κατηγορούμενο για διατάραξη της ειρήνης στο Πανεπιστήμιο.Για να βλέπουμε ποιοι κάνουν κουμάντο στα πανεπιστήμια και ποιοι είναι αυτοί που καταπατούν το άσυλο.Ο "εγκληματίας" ειδικός φρουρός , που τυγχάνει να είναι ερωτευμένος,πλήρωσε την αγάπη του προς την κοπέλα με...διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.