Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Ιδού η βασίλισσα του Καρναβαλιού


Πρόκειται για την Μαρία Ντάρδα, η οποία επελέγη μετά από ανοικτή πρόσκληση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», εφόσον πληρούσε τις προδιαγραφές του Δήμου, να είναι όμορφη να έχει άποψη και προσωπικότητα και να μην έχει καμία οικονομική απαίτηση....
«Φέτος απευθυνθήκαμε στην κοινωνία, την οποία θέλουμε συμμέτοχο στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού. Η Γνωμοδοτική Επιτροπή με αντικειμενικές διαδικασίες κατέληξε στο πρόσωπο της Μαρίας, η οποία δεν είναι μόνο ένα δροσερό πρόσωπο που αποπνέει αισιοδοξία και ελπίδα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, αλλά έχει προσωπικότητα και άποψη», ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων- Καρναβάλι Πάτρας, Ηλίας Γρηγόρης, κατά τη διάρκεια
της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη στα ΜΜΕ.

Η ίδια ευχαρίστησε την Επιτροπή για την επιλογή της, επισημαίνοντας πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συμμετάσχει στο Πατρινό Καρναβάλι, για πρώτη φορά, ενώ εξέφρασε την αγάπη της για την πόλη και το καρναβάλι της. "Καλώ όλο τον κόσμο να έλθει και να διασκεδάσει, στην Πάτρα, να ζήσει το κέφι, τη χαρά και τη δημιουργία", ανέφερε.

Δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το ρούχο που θα φορέσει, ούτε για το άρμα της, για το οποίο αρκέστηκε να πει ότι θα είναι εντυπωσιακό και πως απ’ αυτό θα βρίσκεται πιο κοντά στον κόσμο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.