Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ακυρώνονται παραστάσεις στο Εθνικό και την Λυρική

Αναβάλλεται και η συναυλία της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Φουαγιέ του θεάτρου ΟλύμπιαΑκυρώνονται οι παραστάσεις του έργου «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου (11:00πμ), καθώς και οι παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής «Το μαγικό βιολί» και «Δον Κιχώτης» λόγω του προγραμματισμένου συλλαλητηρίου των εργατικών συνδικάτων (10:30)....
Εξάλλου, αναβάλλεται και η συναυλία της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Φουαγιέ του θεάτρου Ολύμπια.
Οι υπόλοιπες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου θα πραγματοποιηθούν κανονικά, τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις αυτές μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία του ΕΘνικού Θεάτρου και εντός δύο εβδομάδων για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet.
Για τις παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής όσοι έχουν ήδη εισιτήρια έχουν επίσης τη δυνατότητα είτε να παραλάβουν πίσω το καταβληθέν αντίτιμο των εισιτηρίων τους, είτε να τα ανταλλάξουν για όποια άλλη ημερομηνία, των παραστάσεων αυτών.
Τηλέφωνα ταμείων θεάτρου Ολύμπια: 210 3662100 / 210 3612461 / 2103643725.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.