Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η ανανεωμένη Ferrari California

http://2.bp.blogspot.com/-NVgDulp_FDg/TjFfTs3EswI/AAAAAAAAAWA/sKX5EOhUXm4/s640/Ferrari+Wallpapers_4.jpg

Με βελτιώσεις ουσίας, οι οποίες ωστόσο δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού, θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση της Γενεύης η ανανεωμένη Ferrari California....


Το ανανεωμένο μοντέλο δε διαφέρει σχεδιαστικά από το τωρινό, όμως έχει κάποια νέα στοιχεία που την καθιστούν ακόμη πιο… ελκυστική!

Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας αλουμινίου, οι Ιταλοί κατάφεραν να μειώσουν το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου κατά 30 κιλά, χωρίς να υπάρξει κανένας συμβιβασμός στην ακαμψία του αμαξώματος. Επίσης, ο κινητήρας της California GDI V8 4,3 lt απέκτησε ισχύ αυξημένη κατά 30 PS (συνολικά 490 PS) και μέγιστη ροπή 51,5 kgm στις 5.000 rpm. Με το βελτιωμένο σύνολο και το χαμηλότερο βάρος, η California χρειάζεται μόλις 3,8 sec για τα 0-100 km/h.

Για όσους θέλουν ακόμη περισσότερη σπορ αίσθηση, οι άνθρωποι της Ferrari δημιούργησαν το πακέτο «Handling Speciale», με το οποίο το τιμόνι γίνεται 10% πιο γρήγορο και τροποποιείται η ανάρτηση ώστε να προσφέρει καλύτερη απόκριση και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.
Παράλληλα, οι Ιταλοί πρόσθεσαν περισσότερες επιλογές χρωμάτων για το coupe-cabrio μοντέλο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.