Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αυτό είναι το νέο Outlader

Έντεκα χρόνια, αφότου παρουσίασε για πρώτη φορά τον όρο “crossover”, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα αποκαλύψει την τρίτη εκδοχή αυτής της φιλοσοφίας στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, με τη μορφή της Νέας Γενιάς Outlander...
Αυτό το νέο, μεσαίο crossover είναι περισσότερο εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις των καιρών – ένα στρατηγικό και καινοτόμο premium όχημα ουσίας που βασίζεται σε μία ευέλικτη παγκόσμια πλατφόρμα και καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά:

- Χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις (με στόχο εκπομπές ρύπων κάτω από 130 g/km τουλάχιστον – ανάλογα με τα μοντέλα και τις αγορές),

- Προηγμένη ασφάλεια (με σύστημα Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning, Active Cruise Control, κλπ,…)

- Άνετη οδήγηση (τώρα με διζωνικό αιρκοντίσιον, κλπ.,…),

- Έξυπνη πρακτικότητα (με ηλεκτρική πίσω πόρτα, πλήρη 3η σειρά καθισμάτων, επίπεδο πάτωμα χώρου αποσκευών, κλπ.,…),

- Πρόσθετη άνεση (τώρα με κολόνα τιμονιού ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος & απόσταση, προβολείς xenon Super-HiD “Wide Vision”, κλπ.,…).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.