Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η νέα διαφήμιση του Vouli Walker [BINTEO]

Ο Βαλεντίνος μάς τελείωσε, η Τσικνοπέμπτη επίσης, τώρα μπαίνουμε κι επίσημα στην πιο μισητή μου περίοδο: Τις... απόκριες. Τις οποίες τις συνδυάζω πάντα με αμπελοφιλοσοφικά ερωτήματα όπως αυτό. Θα με πείτε κομπλεξικό, αλλά δεν αντέχω καθόλου αυτό το κλίμα που επικρατεί τέτοιες μέρες. Σιχαίνομαι δε πάρα πολύ να βλέπω άντρες να ντύνονται γυναίκες… Εκτός από την αηδία που μου προκαλεί, η ιδέα πάσχει πλέον και από πρωτοτυπία....

Αυτό που με παρηγορεί κάπως, είναι ότι φέτος τα πράγματα θα είναι πιο… «κατανυκτικά». Κάτι η κρίση, κάτι το κρύο που αν κι έσπασε λίγο, παραμένει τσουχτερό, ίσως δούμε λιγότερους μασκαράδες στο δρόμο. Τώρα που είπα για μασκαράδες, σίγουρα θα πείτε πως έχουμε πολλούς στη βουλή. Η οποία βουλή εξακολουθεί να είναι ένα καζάνι που βράζει.

Οι μέρες που περνούν οι εθνοπατέρες μας είναι πολύ δύσκολες και ο Johnny Walker μετά από αυτό το διαφημιστικό, φρόντισε να ανυψώσει και το ηθικό των 300 της βουλής μας. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει αποκλειστικά για εσάς το νέο σποτ του Vouli Walker:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.