Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ξεφτίλα-κράτος:Έν έτει 2012 πηγαίνουν σχολείο πάνω σε καρότσα αγροτικού! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μία απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν καθημερινά μαθητές γυμνασίου και λυκείου στην Ηλεία, καθώς αναγκάζονται να πηγαίνουν στο σχολείο πάνω σε μία καρότσα αγροτικού, επειδή έχει καταστραφεί μέρος του οδοστρώματος της διαδρομής με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει το λεωφορείο.Οι μαθητές από το Βρεστό της Ηλείας κάνουν...


 έκκληση στην πολιτεία να κοιτάξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, και να επισκευαστεί ο δρόμος.

Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει το patrisnews.gr στην επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρέστενας αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Γνωρίζεται ότι ο δρόμος από Βρεστό προς Μυρώνεια έχει υποστεί καθίζηση και το πούλμαν που μας μεταφέρει χωράει δια της βίας αλλά με κίνδυνο. Έτσι ο οδηγός μας βάζει στο αγροτικό του μαζί με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, όπου οι περισσότεροι καθόμαστε στην καρότσα μέσα στο κρύο, την βροχή και το χιόνι. Ήρθε επιτόπου ο Αντιδήμαρχος (κ. Τουρής) και είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά προφάσεις του οδηγού του πούλμαν. Ο Αντιδήμαρχος είναι μηχανικός; Αν ήταν τα παιδιά του στην θέση μας θα τα επιστευόταν να περνούν από αυτό το δρόμο όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας σκοτώσει από μία πιθανή καθίζηση;».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.