Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Μάνα και γιός σκηνοθέτησαν ληστεία σε βάρος 73χρονης στη Θεσσαλονίκη

Η 48χρονη μητέρα δούλευε ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της ηλικιωμένης και έστησε ένα πολύ καλό σενάριο το οποίο όμως...


 είχε άσχημο τέλος για την ίδια και τον γιό της.Χθες πήγε στο σπίτι και άρχισε να κάνει δουλειές . Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, βγήκε στο μπαλκόνι για να τινάξει ένα ριχτάρι. Το ριχτάρι όμως της έπεσε κάτω. Κατέβηκε να το πάρει και την ώρα που επέστρεφε, μπήκε στο διαμέρισμα μαζί της, υποδυόμενος τον ληστή ο γιος της. Φορώντας κουκούλα στο πρόσωπό του, την έσπρωξε, της έκλεισε το στόμα και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε μαζί με την ηλικιωμένη στην κουζίνα. Στη συνέχεια πήγε στη βιβλιοθήκη όπου η μητέρα του γνώρισε ότι η 73χρονη έκρυβε έναν φάκελο με 6.000 ευρώ. Τον άρπαξε και έφυγε. Η ηλικιωμένη κάλεσε την αστυνομία και είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν που έκρυβε το φάκελο με τα χρήματα. Και η 48χρονη ισχυρίστηκε αρχικά ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη των χρημάτων, κάτι το οποίο στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, αναίρεσε και αποκαλύφθηκε πως η ίδια με τον γιο της είχαν σκηνοθετήσει τη ληστεία.

1 σχόλιο:

  1. Τι πρωτότυπο! Αλλοδαπές οικιακές βοηθοί να ενημερώνουν τους εγκληματίες δικούς τους ανθρώπους
    για την οικονομική κατάσταση των οικογενειών που εξυπηρετούν και αυτοί να τους κλέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.