Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ρεμούλα βουλευτών με αγρότες! Έως 750.000 ευρώ επιδότηση μαϊμού πήρε.... αγρότης με τις πλάτες βουλευτή!


Σοκ και οργή προκαλούν η καταγγελίες του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ιωάννη Δριβελέγκα περί μεγάλης ρεμούλας που στήθηκε μεταξύ βουλευτών και αγροτών, εισπράττοντας επιδοτήσεις με "μαϊμού" πορίσματα...


Μιλώντας στην Βουλή, ο υφυπουργός αποκάλυψε ότι «εντός βουλευτικών γραφείων συντάσσονταν πορίσματα «μαϊμού» για δήθεν καταστροφές σε αγροτικές παραγωγές προκειμένου οι αγρότες να εισπράξουν παρανόμως αποζημιώσεις από τον οργανισμό αγροτικών ασφαλίσεων».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Δριβελέγκας η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι καταγγελίες επικεντρώνονται σε νομό της Βορείου Ελλάδας την περίοδο 2007-2009.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ.Αστέριου Ροντούλη, ο υφυπουργός απέφυγε να κατονομάσει τους βουλευτές που εμπλέκονται στις καταγγελίες. Στον επίλογο του τόνισε σταμάτησαν να δίνονται κατ εξαίρεση αποζημιώσεις καθώς διαπιστώθηκε ότι 1.000 με 1.500 άτομα έλαβαν έκαστο έως 750.000 ευρώ σε μια τριετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.