Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Οι πτήσεις all-business class επιστρέφουν στους αιθέρες

Μέχρι και 3.270 ευρώ φτάνει το κόστος ανά επιβάτη σε πολυτελείς πτήσεις Μέχρι και 3.270 ευρώ φτάνει το κόστος ανά επιβάτη σε πολυτελείς πτήσεις
H Hong Kong Airlines λανσάρει την υπηρεσία all business-class για πτήσεις της μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και του Λονδίνου, μία ένδειξη ότι το είδος αυτό υπερπολυτελών πτήσεων, μόνο για επιβάτες διακεκριμένης θέσης φαίνεται να ανθίζει, παρά τις υποψίες για το αντίθετο....

Το νέο αεροσκάφος της εταιρίας προσγειώθηκε για πρώτη φορά στις 8 Μαρτίου στο Λονδίνο, προσθέτοντας μια ακόμη τέτοια υπηρεσία στους αιθέρες, μετά τις εταιρίες Cathy Pacific, British Airways, Virgin Atlantic, Quantas και Air New Zealand που ήδη προσφέρουν ανάλογες επιλογές για επιβάτες.
Παρά τον ανταγωνισμό, η Hong Kong Airlines προσφέρει την υπηρεσία all-business class σε υψηλότερες τιμές, και για τις 116 θέσεις του αεροσκάφους της, εκ των οποίων οι 34 είναι πτυσσόμενες και μπορούν να γίνουν κρεβάτι, και οι 82 ανήκουν στην κατηγορία Club Classic.
Οι τιμές κυμαίνονται από τα 1.600 ευρώ έως και 3.270 ευρώ ανά επιβάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.