Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Πρώην ιδιοκτήτης της Athens Airways o τραυματίας του ένοπλου απολυμένου στην Κομοτηνή! Συνεχίζεται το θρίλερ με την διπλή ομηρία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο Σάκης Ανδριανόπουλος, είναι ο 51χρονος επιχειρηματίας που δέχθηκε τα πυρά του απολυμένου εργαζόμενου, που εισέβαλε λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι στο εργοστάσιο Helesi, στην Κομοτηνή, όπως πρώτοι αποκαλύψαμε στο planet-greece, τραυματίζοντας άλλους 2 (ο ένας εκ των οποίων αστυνομικός) και κρατώντας ομήρους, μέχρι και τώρα, ακόμη 2 άτομα. Ποιος είναι ο Σάκης Ανδριανόπουλος, ήταν ο επιχειρηματίας, που μαζί τον σύζυγο της πρώην βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας....


Φαβρωνία Πατριανάκου, Δ. Καραΐσκο, είχε την αεροπορική εταιρεία Athens Airways. Ο 52χρονος ένοπλος Σ.Μ., είναι κάτοικος Αιγίου. Εργαζόταν στην Athens Airways και όταν πριν από 9 μήνες η εταιρεία έκλεισε, ο Σάκης Ανδριανόπουλος είχε υποσχεθεί ότι θα τον προσλάβει στην Helesi. Του χρωστούσε και χρήματα, μαθαίνουμε στο planet-greece.

Όμως ο 52χρονος Σ.Μ. έβλεπε τον καιρό να περνά, και παρά τις ενοχλήσεις του ο Σάκης Ανδριανόπουλος δεν τον προσλάμβανε ούτε του έδινε τα χρήματα που του είχε υποσχεθεί. Έτσι, σήμερα το πρωί, έφυγε από το Αίγιο, πήγε στην Κομοτηνή και εισέβαλε κρατώντας την καραμπίνα, πυροβολώντας αρχικώς τον Σάκη Ανδριανόπουλο στο στήθος κι εν συνεχεία έναν υπάλληλο της εταιρείας, βουλγαρικής καταγωγής.Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.

Από τα σκάγια του 52χρονου - απελπισμένου, πατέρα 2 παιδιών - τραυματίστηκε ελαφρά και ένας αστυνομικός, από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο.

Η επιχείρηση με την οποία έγινε γνωστός και ασχολείται ακόμη ο Σ. Ανδριανόπουλος είναι η βιομηχανία ανακύκλωσης. Το 1990 ίδρυσε την Περιβαλλοντική, με σκοπό την κατασκευή και την εμπορία κάδων για απορριμματοφόρα των δήμων. Το 1997 ιδρύει τη Ηelesi για την κατασκευή πλαστικών κάδων απορριμμάτων με βιομηχανικές μονάδες στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, στο Μπράντφορντ της Μ. Βρετανίας και στη Ν. Ιταλία. Συνεταίροι του αρχικά στην επένδυση ήταν η κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία απεσύρθη το 2007, και ο σύζυγός της κ. Δ. Καραΐσκος, ο οποίος παραμένει με 4% σήμερα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ανάμεσα στους ομήρους βρίσκεται και ο σύζυγος της Φεβρωνίας Πατριανάκου. Ωστόσο, μαρτυρίες στο planet-greece επιμένουν ότι ο ένας εκ των ομήρων είναι συνέταιρος του Σάκη Ανδριανόπουλου ενώ για τον άλλο όμηρο αναφέρουν ότι πρόκειται για προϊστάμενο της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.