Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Βγαίνει από το ταμπλό του Χ.Α. ο ΟΤΕ;


Η ανοδική αντίδραση της μετοχής του ΟΤΕ και οι αυξημένες συναλλαγές που πραγματοποιούνται καθημερινά έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στα "πηγαδάκια" αναλυτών και χρηματιστηριακών παραγόντων....


 Κάποιοι θεωρούν πως η συμπεριφορά αυτή του ΟΤΕ έχει να κάνει με το ότι η κυβέρνηση θα διαθέσει άμεσα και το τελεθυταίο ποσοστό που διαθέτει στον Οργανισμού στην Deutsche Telekom, η οποία με τη σειρά της προτίθεται να βγάλει τον ΟΤΕ από το χρηματιστήριο. Παράλληλα η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς πως σε περίπτωση squeeze out θα λαμβάνεται υπόψη για τη δημόσια πρόταση η μέση τιμή 12μήνου (που σημειωτέον στον ΟΤΕ ορίζεται πάνω από τα 5 ευρώ) πιθανόν να αποτελεί μία απάντηση για τοξαφνικό αγοραστικό ενδιαφέρον για τη μετοχή του ΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.