Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Προβόπουλος:Ο Καραμανλής είχε το μυαλό του αλλού και ο Παπανδρέου με την Παπαρήγα ήταν αλλού γι'αλλού

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στη στάση των πολιτικών αρχηγών την περίοδο που άρχιζε η κρίση στην Ελλάδα, πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Οπως είπε, πέραν των πολιτικών, δεν κατάλαβαν την κρισιμότητα της κατάστασης και τους κινδύνους ούτε οι "ακαδημαϊκοί οικονομολόγοι, αναλυτές και εμπειρογνώμονες".
Ο κ. Ανδρουλάκης απεκάλυψε τι του είχε πει ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας κ. Προβόπουλος...



 πριν τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009.
«Την περίοδο που άρχιζε η κρίση πήγα και συνάντησα τον κ. Προβόπουλο και του λέω : "Πάμε για τραγωδία". Ήδη έχω βγάλει το βιβλίο "Κάψτε τα πλοία της επιστροφής: Φυγή προς τα μπρος". Ο Προβόπουλος απελπισμένος μου λέει : "Πρόσεξε, ο μεν Καραμανλής δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα, διότι το μυαλό του το έχει στις Ευρωεκλογές. Ο δε Παπανδρέου και η Αλέκα, ήρθαν εδώ και είναι, εντελώς "αλλού γι αλλού"».
"Ηταν απελπισμένος τότε ο Προβόπουλος" , είπε ο κ. Ανδρουλάκης. "Όχι επειδή εκτιμούσε ότι θα πεταχτούμε εκτός αγορών, αλλά ότι είμαστε σε μια διαδικασία επιτήρησης. Αυτό είχε φανεί καθαρά από τον Μάρτιο του 2009. Γιατί τότε είχαμε όλα τα θεμελιωμένα δεδομένα της χρεοκοπίας, πλην της απώλειας εμπιστοσύνης, που είναι το βασικό στοιχείο της αγοράς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.