Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ξεκίνησε η formula 1! Δείτε τι έγινε στα δοκιμαστικά.... [ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]


Ο Lewis Hamilton έκανε τον ταχύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά του γκραν πρι της Μελβούρνης και αύριο θα εκκινήσει από την πρώτη θέση. Δεύτερος ο teamate του στην McLaren Jenson Button γκρεμίζοντας με τον πιο ηχηρό τρόπο από την κορυφή τους παγκόσμιους πρωταθλητές Red Bull και Sebastien Vettel. Απογοητευτικές οι δύο Ferrari.Να δούμε για πόσο ακόμα θα στηρίζει την ομάδα ο Montezemolo....


Το πρώτο μονοθέσιο που βγήκε στο σιρκουί ήταν ο Timo Glock με τη νεοσύστατη ομάδα της Marussia.Η πρώτη μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Kimi Raikkonen, ο οποίος στον γρήγορο γύρο του στο Q1 έκανε λάθος και θα εκκινήσει 18ος.Κάπως έτσι κατάφερε να συνεχίσει ο Μάσα.Πρώτος ολοκλήρωσε ο Kamui Kobayashi της Sauber με 1:26.182

Στο Q2 ο Alonso βρέθηκε εκτός πίστας έχοντας πραγματοποιήσει χρόνο 1:26.494. Μάλιστα επειδή το μονοθέσιο του Ισπανού είχε ακινητοποιηθεί σε άσχημο σημείο, είχαμε για μερικά δευτερόλεπτα καθεστώς κόκκινης σημαίας για να απομακρυνθεί. Η γλώσσα του σώματος πάντως μίλαγε πολύ δυνατά για το πόσο απογοητευμένος ήταν.Ο Μάσα τον ακολούθησε αποκλειόμενος από τη συνέχεια των δοκιμαστικών, την ίδια ώρα που οι δύο Mercedes κατελάμβαναν τις δύο πρώτες θέσεις με ταχύτερο τον Rosberg (1:25.469).

Στο Q3 ο Lewis Hamilton ήταν απολαυστικός φανερώνοντας στο κοινό τις δυνατότητες του μονοθεσίου του. Ολοκλήρωσε με χρόνο 1:24.922 και βροντοφώναξε ότι η περσυνή κακή χρονιά δε θα επαναληφθεί. Ο Jenson Button συμπλήρωσε το παρθενικό 1-2 της χρονιάς με χρόνο 1:25.074. Στην τρίτη θέση θα βρεθεί ο Γάλλος πιλότος της Lotus R.Grosjean αφήνοντας 4ο τον M.Schumacher. Οι Red Bull μας έκαναν να τρίβουμε τα μάτια μας με τους χρόνους τους, αφού μας είχαν συνηθίσει αλλιώς.Είναι δύσκολη η ημέρα για τον παγκόσμιο πρωταθλητή, που θα πρέπει να χωνέψει τα 7 δέκατα (!) διαφορά από την κορυφή. Είναι 6ος πίσω και από τον Mark Webber. Την δεκάδα, που σχηματίστηκε από 7 διαφορετικές ομάδες, συμπληρώνουν οι Rosberg,Maldonado,Hulkenberg και Ricciardo.

Ο καιρός στο Άλμπερτ Παρκ είναι θαυμάσιος μετά από αρκετές ημέρες βροχοπτώσεων. Αυτό προμηνύει έντονο ενδιαφέρον με τη χρησιμοποίηση των ελαστικών. Αυτό γιατί είναι πρεμιέρα και ακόμα όσο να ναι όλες οι ομάδες ψάχνονται.

Αναμένουμε με ανυπομονησία.



κείμενο: pamesports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.