Δύο αθηναϊκά εστιατόρια κέρδισαν το πρώτο τους αστέρι Michelin αποδεικνύοντας πως ακόμα και εν μέσω κρίσης η ελληνική γαστρονομία σημειώνει μεγάλη πρόοδο....
Πρόκειται για το εστιατόριο Γαλάζια Χύτρα με σεφ τον Νίκο Καραθάνο που στεγάζεται μέσα στο ξενοδοχείο Astir Palace και το Funky Gourmet στον Κεραμεικό που δημιούργησαν δύο νέοι και ταλαντούχοι σεφ (η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος) και το οποίο από το 2007 προωθεί την λογική του private cheffing, ενώ από το 2009 έχει πλέον και εστιατόριο.
Πρόκειται για το εστιατόριο Γαλάζια Χύτρα με σεφ τον Νίκο Καραθάνο που στεγάζεται μέσα στο ξενοδοχείο Astir Palace και το Funky Gourmet στον Κεραμεικό που δημιούργησαν δύο νέοι και ταλαντούχοι σεφ (η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος) και το οποίο από το 2007 προωθεί την λογική του private cheffing, ενώ από το 2009 έχει πλέον και εστιατόριο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.
Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.