Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Προσβολή του νεκρού 77χρονου από τον Μπεγλίτη: Κανείς δεν ξέρει αν είχε χρέη ή αν τα 'φαγαν τα παιδιά του [ΒΙΝΤΕΟ]

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/88ea9cff50c4fbfa42d1aec541369cdc_XL.jpg?t=1324531364

Δείτε τι ξεστόμισε το όνειδος της πολιτικής, χωρίς να σεβαστεί στο ελάχιστο τη μνήμη του 77χρονου νεκρού συνταξιούχου, Δημήτρη Χριστούλα, που έδωσε τέλος στη ζωή του αυτοκτονώντας στην πλατεία Συντάγματος. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του να εξοργιστείτε....



Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, και κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του συνταξιούχου φαρμακοποιού, ο οποίος ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι «αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου».

Σε ερώτηση της κ. Τσαπανίδου, «Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία;», ο Πάνος Μπεγλίτης απάντησε:
«Πριν φτάσουμε σε αυτό, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις. Κάθε περίπτωση κουβαλάει το δικό της βάρος, κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα, κανείς δε γνωρίζει πώς έχει φτάσει σε αδιέξοδα κάθε οικογένεια , μπορώ να σας πω πάρα πολλές περιπτώσεις και από το νομό μου, την Κορινθία», είπε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ στέκομαι πραγματικά σε αυτό το ανθρώπινο, το τραγικό. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Το αν είχε χρέη, αν δεν είχε χρέη το αν τα 'φαγαν τα παιδιά του ή αν τα 'φαγε ο ίδιος. Σεβασμό σε αυτές τις περιπτώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.