Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ούτε να χαιρετίσει τους τηλεθεατές της δεν πρόλαβε η Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέτα Ράλλη με γλυκόπικρο χιούμορ αποχαιρετά τους τηλεθεατές της Η Νικολέτα Ράλλη με γλυκόπικρο χιούμορ αποχαιρετά τους τηλεθεατές της...
«Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν πρόλαβα και να χαιρετήσω μέσα από την εκπομπή:( δεν ήταν η ώρα μας μάλλον...ούτε για αυτό..»
Με αυτό τον τρόπο, λακωνικά και ενδεχομένως και με μια δόση πικρίας, η Νικολέτα Ράλλη μίλησε μέσω twitter προς τους τηλεθεατές της, ή μάλλον εκείνους που την «ακολουθούν», σχετικά με την απότομη μεν, αναμενόμενη δε, διακοπή της εκπομπής της.
Βέβαια, είναι η αλήθεια ότι δεν πρόλαβε καν να βιώσει τη λήξη του «Made in Star» στον αέρα, καθώς η 48ωρη απεργία των τεχνικών έριξε την αυλαία και της δικής της εκπομπής και της χάλασε τα σχέδια, λίγο πριν αναλάβει η Ελεονόρα Μελέτη στη θέση της.
Πάντως, αν και αρκετοί μιλούσαν για αποχώρηση της Νικολέττας από τη μεσημεριανή ζώνη στου Star, η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν είχε ενημερωθεί για τίποτε από όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.