Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ρε του αφιλότιμους.Έκλεβαν ξαπλώστρες και ομπρέλες για να τις πάνε στην Αλβανία

Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν στην  Πέρδικα Θεσπρωτίας,  γιατί μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, τριανταδύο  ξαπλώστρες θαλάσσης, τις οποίες νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από τουριστική επιχείρηση ιδιοκτησίας Έλληνα. Όπως προέκυψε από...


 την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 4-10-2011 έως τη σύλληψή τους χθες ,αφαίρεσαν ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης από τέσσερις επιχειρήσεις σε περιοχές της Θεσπρωτίας, καθώς και από δύο επιχειρήσεις στην Πρέβεζα. Αφαιρεθέντα αντικείμενα μετέφεραν και απέκρυπταν στη συνέχεια είτε πλησίον μάνδρας αυτοκινήτων, είτε σε οικόπεδο πλησίον πολυκαταστήματος, όπου ομοεθνής συνεργός τους - ο οποίος αναζητείται, τα παραλάμβανε και τα μετέφερε στην Αλβανία. Δράστες από την έως τώρα εξακριβωθείσα δράση τους, αποκόμισαν παράνομο περιουσιακό όφελος άνω των 20.000€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.