Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Πέταξαν γιαούρτια σε Άδωνι και Ευγενία!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgprBWgmORrKNxzz7f1hgX160liX1H1m0TO1G8YLDJvSxLHEVzL8UOQ2t4l-um8LjsOX1VT9a1AhFlTlXlpx_N3jdbb3YM0t6fkq21KHGC03UYDfOa83188LDKONspuEgWpbRPhL83NhUgd/s1600/adonis-1-300x225.jpg

Δε γλίτωσε το κράξιμο ούτε το ζεύγος "Μπουμπούκου", που προσπάθησε να παρευρεθεί στη...


 Νέα Φιλαδέλφεια σε συνάντηση που διοργάνωσε φίλος τους επιχειρηματίας, προς τιμήν τους, και τελικά τους βγήκε ξινό... ακριβώς όπως και στα θεοφάνεια, στον Πειραιά, απ' όπου και η φωτό.


Ομάδα «αγανακτισμένων» πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από το ζαχαροπλαστείο «Ντίλας» και ξέσπασε σε αποδοκιμασίες κατά του ζεύγους, ενώ εκτοξεύθηκαν και μερικά κεσεδάκια με γιαούρτι.

Το γεγονός αυτο είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει άδοξα η εν λόγω εκδήλωση, χωρίς ο Άδωνις να προλάβει να μιλήσει στους παρευρισκόμενους, όπως αναφέρει το parapoltika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.