Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Πένθος στον Άρη

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_04/Gioris.jpg
Παρασκευή και 13, έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος Αρειανός. Ο υπεύθυνος τα τελευταία χρόνια της ομάδας Νέων και όλων των τμημάτων υποδομής του Αρη που ουσιαστικά αναμόρφωσε. Ο Στέφανος...

Γιώρης έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Για την απώλεια του εργάτη αυτού του ποδοσφαίρου η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: "Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του Αρη. Ένας μεγάλος Αρειανός δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Ο Στέφανος Γιώρης, πλέον θα παρακολουθεί τον αγαπημένο του Αρη από τον Παράδεισο καθώς νικήθηκε από την επάρατο νόσο. Η ψυχή των τμημάτων υποδομής του Αρη, τα τελευταία χρόνια, ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την Κ20 και την Κ17 έφυγε από την ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Πρώτη φορά έχασε... μάχη ο Στέφανος".
Για τον θάνατο του Στέφανου Γιώρη εξέφρασαν συλλυπητήρια στους οικείους του οι διοικούντες της οικογένειας του Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.