Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μετράμε ώρες για την Συνάντηση Διαμαντουπούλου - ΠΝΟ

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/80230e4337ca317d6f4986c2a06e92ea_XL.jpg?t=943912800

Τη στιγμή που οι κρατήσεις προς τα ξενοδοχεία της νησιωτικής χώρας ήδη έχουν μειωθεί κατά 15%, εξαιτίας των αδιέξοδων συζητήσεων, το ραντεβού για την οριστική ή μη λύση του προβλήματος δόθηκε για τις

 5.00 το απόγευμα, οπότε θα διεξαχθεί η νέα συνάντηση της υπουργού Ανάπτυξης Άννας Διαμαντοπούλου, με μέλη της διοίκησης της ΠΝΟ (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία).

Μιλώντας το Σάββατο το πρωί στην κρατική τηλεόραση, η υπουργός είχε απευθύνει νέα έκκληση για συνάντηση με την ηγεσία της ΠΝΟ.

Η κ. Διαμαντοπούλου, υπογράμμισε ότι ο διάλογος πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αναγνώρισε ότι οι ναυτεργάτες έχουν δίκιο σε ορισμένα αιτήματα και δέχθηκε ότι ήταν λάθος του ΠΑΣΟΚ να καταργήσει το υπουργείο Ναυτιλίας.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, κάλεσε επίσης σε νέα συνάντηση τη Μεγάλη Δευτέρα τους ναυτεργάτες για το θέμα του Οίκου Ναύτου.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, η ΠΝΟ αποφάσισε να προχωρήσει με τη 48ωρη απεργία της Μεγάλης Τρίτης και Τετάρτης, παρά τις δεσμεύσεις των υπουργών για σειρά θεμάτων που τους απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.