Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ο Άκης, οι σουίτες και οι διακοπές με Liar Jet στη Σαρδηνία [ΒΙΝΤΕΟ]


Η σύζυγος του εξαδέλφου του, Νίκου Ζήγρα, καρφώνει στυγνά τον Άκη Τσοχατζόπουλο για την ανείπωτης πολυτέλειας ζωή που ζούσε....



«Το καλοκαίρι του 1999 και ενώ είχαμε μόλις λίγων εβδομάδων δεσμό ο Ν. Ζήγρας έκλεισε ταξίδι με ιδιωτικό αεροσκάφος σε θέρετρο της Σαρδηνίας. Για το ταξίδι όλα τα κανόνισε ο Νίκος και πλήρωσε για λογαριασμό του ξαδέρφου σε ταξιδιωτικό πρακτορείο από δικό του λογαριασμό», είπε στην κατάθεση της πρώην σύζυγος.

Η μάρτυρας τονίζει ακόμα στην κατάθεση της ότι ο Ν. Ζήγρας και ο ξάδερφος του είχαν πολύ καλές σχέσεις και περνούσαν την μισή μέρα μαζί, ενώ στα ταξίδια που κάνανε έμεναν πάντα σε σουίτες και είχαν στην διάθεση τους αυτοκίνητο με ξεναγό.

Η γυναίκα υποστηρίζει τώρα ότι δεν γνώριζε ποτέ από πού προέρχονται τα έσοδα και όπως λέει χαρακτηριστικά «τα μαθαίνω από την τηλεόραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.