Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

" Άδειασε" την Λαγκάρντ χθες βράδυ, ο Ολάντ για την Ελλάδα !

Στην πρώτη του συνέντευξη ως Γάλλος Πρόεδρος στο France 2.
Χθές βράδυ ο Φρανσουά Ολάντ έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, στο δεύτερο κανάλι της δημόσιας γαλλικής τηλεόρασης ,ως νέος Πρόεδρος της Γαλλίας .


Στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων του FRANCE 2 ο κ.Ολάντ πήρε σαφώς αποστάσεις και..."άδειασε" την πρώην υπουργό της Γαλλίας και διευθύντρια του Δ.Ν.Τ. Κριστίν Λαγκάρντ για τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε για την Ελλάδα.Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Oι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο.Έχουν δώσει πολλά, με τη μείωση της αγοραστικής τους δύναμης, ή παραιτούμενοι από δικαιώματά τους.Είναι γεγονός ότι υπάρχουν Έλληνες πολύ πλούσιοι που φοροδιαφεύγουν και αυτό δεν θα πρέπει να είναι αποδεκτό. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος το να πούμε στους Έλληνες κοιτάξτε την κατάστασή σας συγκριτικά με τους Αφρικανούς που ζουν χειρότερα από εσάς. Όχι.Χρειάζεται σεβασμός και εγώ τάσσομαι υπέρ του σεβασμού» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος.

Σε ό,τι αφορά τις εκλογές είπε ότι «οι Έλληνες θα πρέπει να τοποθετηθούν ενώπιων των υποχρεώσεών τους. Προσοχή, αυτό που θα επιλέξετε την 17 Ιουνίου θα έχει συνέπειες για εσάς και για εμάς, όμως σας σεβόμαστε και εγώ σας σέβομαι και είναι προφανώς μια αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.