Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο Χατζηνικολάου.... επιβεβαίωσε το planet-greece! [ΕΓΓΡΑΦΟ & ΒΙΝΤΕΟ]

Η... κωλοτούμπα που αρνείται ο Καμμένος

Στις 9.35, τη στιγμή που όλα τα Μέσα Ενημέρωσης έψαχναν να μάθουν τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις των κομμάτων γύρω από το προσκλητήριο του Προέδρου της Δημοκρατίας, το planet-greece έγραφε ότι ο Καμμένος λέει "ναι" με συγκεκριμένες προϋποθέσεις (διαβάστε ΕΔΩ). Στις 10.47 αναρτήσαμε όσα υποστήριξε ο Καμμένος δημοσίως, στο twitter, αλλά εμείς στο planet-greece επιμέναμε στο αρχικό μας ρεπορτάζ γράφοντας χαρκατηριστικά : "Στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" μάλλον έχουν πρόβλημα εσωτερικής επικοινωνίας. Και μάλιστα μεγάλο! Δεν είναι δυνατόν, στέλεχος του κόμματος να διαρρέει προς το planet-greece αλλά και άλλα μέσα ενημέρωσης ότι ο Πάνος Καμμένος λέει "ναι" στη συγκυβέρνηση υπό προϋποθέσεις και μόλις πριν λίγο να αυτοδιαψεύδονται μέσω twitter" (διαβάστε όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ). Ήρθε, λοιπόν, τα μεσάνυχτα ο Νίκος Χατζηνικολάου να επιβεβαιώσει αυτά που γράφουμε εδώ και ώρες αναρτώντας....


στο προσωπικό του blog, στο enikos.gr, το έγγραφο από την Προεδρία της Δημοκρατίας, το οποίο ο ίδιος ο Καμμένος παρέδωσε στον Κάρολο Παπούλια, σύμφωνα με το οποίο δέχεται να συνεναίσει σε ενδεχόμενη Οικουμενική κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ιδού το έγγραφο:


Όμως ο Πάνος Καμμένος βιάστηκε, ελάχιστα λεπτά πριν αναρτηθούν τα έγγραφα αυτά στο διαδίκτυο, να βγει στην εκπομπή της Έλλης Στάη να τα διαψεύσει, όπως επίσης τα διέψευσε με σχόλιό του και στο planet-greece, παραπέμποντάς μας σε ανάρτησή του στο twitter:


Λίγη ώρα μετά τη διάψευσή του στο planet-greece βγήκε στην εκπομπή της Έλλης Στάη, εκεί άρχισαν να αποκαλύπτονται όλα τα κομμάτια του παζλ:


Ο Πανος Καμμένος, με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή NETWEEK της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη, αρνήθηκε ότι παρέδωσε ο ίδιος στην Προεδρία της Δημοκρατίας, το έγγραφο που εμφανίζει το εναλλακτικό σχέδιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τις προϋπόθεσης στήριξης μίας κυβέρνησης συνεργασίας.

Μόνο που εμάς κύριε Καμμένο, μάς το διάβασαν οι άνθρωποι από την Προεδρία της Δημοκρατίας! Όπως το έστειλαν τελικά και στο Νίκο Χατζηνικολάου.

Τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει με τις απόψεις σας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Αλλά να βγαίνουν τόσοι άνθρωποι... ψεύτες, δε στέκει!!! Μήπως θέλετε να μας πείτε και κάτι παραπάνω;


4 σχόλια:

  1. KAI ΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ FAX . ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ . ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΕΝΑΚΗ ΠΑΝΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ? ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΓΡΥΠΝΩΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!! Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜ....(Ε.Χ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσεξτε και σεις γιατι αποψε τα γυριζει και τα μαζευει ο χατζηνικολαου διοτι το περιφημο εγγραφο χωρις αποστολεα και χωρις παραληπτη και χωρις υπογραφες κοινως... κωλοχαρτο..... εσταλη απο φαχ απο το σπιτι υπαλληλου της προεδριας.ετσι λεει ο Νικολακης και εδω ειμαστε ... ολα στη φορα... προσοχη θα σας εκθεσει και ο προνομιακος ρεπορτερ του δικτατορα παπαδοπουλου μεγας πατριωτης Γεωργιος Τραγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή φίλε/η, να σου θυμίσουμε ότι η Προεδρία με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του εγγράφου! Διαβάστε την ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση εδώ: http://www.planet-greece.blogspot.com/2012/05/non-paper.html

      Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.