Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με 18 δισ. ευρώ αγοράζουν όλη την ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας!

Μόνο στο planet-greece

Για να καταλάβετε το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής της χώρας, από τη μία με τα "Μνημόνια" και τα αντι-αναπτυξιακά μέτρα των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου και από την άλλη τη δραχμολαγνία του ΣΥΡΙΖΑ, φτάνει να ρίξετε μία ματιά στην χρηματιστηριακή αξία των μετοχών στο ταμπλό της λεωφόρου Αθηνών. Διαβάστε στο planet-greece σοκαριστικά παραδείγματα....



Στο χρηματιστήριο, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται όλες οι μεγάλες εταιρείες - που επί της ουσίας αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της χώρας.

Φανταστείτε να μπορούσατε να είχατε στα χέρια σας - στην ιδιοκτησία σας, τις μετοχές ΟΛΩΝ των εισηγμένων τραπεζών, των εταιρειών λιανεμπορίου, των κατασκευαστικών, των ΜΜΕ, τα πάντα! Ξέρετε πόσα χρήματα χρειάζονται;

Σύμφωνα με τη σημερινή αποτίμηση των μετοχών μόιλις 18 δισ. ευρώ! Με αυτά τα χρήματα αγοράζει κάποιος τα πάντα! Τις τηλεπικοινωνίες, την ενέργεια και όλα όσα αναφέραμε παραπάνω!

Ο Γενικός Δείκτης διολίσθησε σήμερα στις 476,36 μονάδες, ενώ ο τζίρος των συναλλαγών διαμορφώθηκε σε 45,41 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας πτώση 5,09%.

Με απλά λόγια, η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας διαμορφώθηκε στα 0,915 ευρώ! Δηλαδή, 2 μετοχές της Εθνικής κοστίζουν όσο 1 λίτρο βενζίνη!

 Για να καταλάβετε το μέγεθος της οικονομικής και χρηματιστηριακής καταστροφής της χώρας, τα κέρδη της Apple το πρώτο τρίμηνο του 2012 χάρη στη μεγάλη αύξηση των πωλήσεων των κινητών της τηλεφώνων iPhone, ιδιαίτερα στη μεγάλη αγορά της Κίνας,  έφθασαν στα 11,6 δισ. δολάρια! Αυτό σημαίνει ότι για την Apple είναι απλά μία απόφαση της στιγμής να αγοράσει (κυριολεκτικά) ολόκληρη την ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας!

Τελικά, μήπως όλοι οι πολιτικοί κοιτούν προτίστως τα δικά τους μικροπολιτικά συμφέρονται κι έπειτα το συμφέρον της πατρίδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.