Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μοιράζουν 25 τόνους λαχανικά στο Πεδίο του Άρεως

Ήδη παρατηρούνται μεγάλες ουρές ανθρώπων που περιμένουν να ξεκινήσει η διανομή.Ήδη παρατηρούνται μεγάλες ουρές ανθρώπων που περιμένουν να ξεκινήσει η διανομή....
Μεγάλες ουρές παρατηρούνται από το πρωί στο Πεδίο του Άρεως όπου θα μοιραστούν δωρεάν λαχανικά. Αγρότες από την Κρήτη μοιράζουν δωρεάν αγροτικά προϊόντα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στη Αθήνα. Η συμβολή του αγροτικού Συνεταιρισμού «Ανατολή» της Ιεράπετρας είναι καθοριστική στις μέρες μας αφού θα διαθέσει δωρεάν 25 τόννους κηπευτικών σε εκατοντάδες οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.
Την πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ιεράπετρας Κρήτης, σε συνεργασία με το TELE KRHTH και τον Δήμο Αθηναίων θα διαθέσει δωρεάν τα προϊόντα του σε κλειστές συσκευασίες σε όσους συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.