Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σε 5 χρόνια ξεκινά η εξόρυξη στο οικόπεδο 12 της Κύπρου

Η εταιρεία Noble παρουσίασε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου τις εκτιμήσεις τηςΗ εταιρεία Noble παρουσίασε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου τις εκτιμήσεις της...
Στα μέσα του 2017 ή το 2018 τοποθετείται η έναρξη της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου από το οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας Νοble.
Τις εκτιμήσεις της Νοble παρουσίασε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου ο αρμόδιος υπουργός Νεοκλής Συλικιώτης.
Παράλληλα, ο υπουργός Εμπορίου ανέφερε ότι χθες το υπουργικό συμβούλιο του ανέθεσε να διερευνήσει το ενδεχόμενο ενδιάμεσης λύσης για μεταφορά φυσικού αερίου. Προς αυτή την κατεύθυνση, είπε ο κ. Συλικιώτης, έχει οριστεί ομάδα διαβούλευσης με το Ισραήλ, το οποίο από το 2013 θα αρχίσει την εξόρυξη φυσικού αερίου από το οικόπεδο Ταμάρ. Στόχος, είπε, είναι η επίτευξη διακρατικής συμφωνίας στους επόμενους δύο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.