Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φτιάξτε σπιτική μάσκα προσώπου

Μάσκα με βάση το αβοκάντο και αυγόΜάσκα με βάση το αβοκάντο και αυγό...
Τα φυτικά καλλυντικά προτιμούνται από μεγάλη μερίδα γυναικών και άλλωστε πολλοί ειδικοί τα συστήνουν. Αν λοιπόν προτιμάτε τα φυτικά ή απλά σας τελείωσε η μάσκα του εμπορίου, που προτιμάτε δοκιμάστε να φτιάξε μια στο σπίτι, με υλικά από την κουζίνα.
Σας προτείνουμε μάσκα με βάση το αβοκάντο και το αυγό.
 
Υλικά
2 κρόκοι αυγών
50 γρ. λάδι αβοκάντο
μισό κουταλάκι χυμός λεμονιού
μισό κουταλάκι ξύδι μήλου
 
Πώς θα την φτιάξετε
Ξεχωρίστε τον κρόκο των 2 αυγών και χτυπήστε τα στο μίξερ προσθέτοντας λίγο-λίγο το λάδι αβοκάντο. Στη συνέχεια προσθέστε το χυμό λεμονιού και το ξύδι μήλου. Η κρέμα είναι έτοιμη και μπορείτε να τη συντηρήσετε στο ψυγείο έως 3 μέρες.
 
Ωστόσο, μην ξεχνάτε να κάνετε τεστ αλλεργίας προτού την επαλείψετε στο πρόσωπό σας. Βάλτε  μία μικρή ποσότητα πίσω από το αυτί και περιμένετε για 20 λεπτά . Εάν κοκκινίσει και δημιουργηθεί ερεθισμός, ξεπλύνετε την περιοχή και μην εφαρμόσετε αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.