Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η εξέλιξη της υγείας του Αντώνη Σαμαρά


Βγήκε πριν από λίγο από το χειρουργείο. Τι λένε οι γιατροί.....




Στις 12.20 εξήλθε του χειρουργείο ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση το μάτι, στο Αττικό Νοσοκομείο. Οι γιατροί είναι εξαιρετικά αισιόδοξοι κι ευελπιστούν ότι σύντομα θα ο Πρωθυπουργός θα είναι σε θέση να ασκήσει τα καθήκοντά του. Βέβαια, πλήρη εικόνα για την πορεία της κατάστασης της ανάρρωσης, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, θα έχουν μεθαύριο, που έχει περάσει ένα 48ωρο από το χειρουργείο.

Την Παρασκευή, σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον διευθυντή της Β΄ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Πάνο Θεοδοσιάδη, διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Εν τω μεταξύ, εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, αναβλήθηκε η χθεσινή προγραμματισμέμνη συνεδίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Τις ευχές της για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του απέστειλε σήμερα η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στον πρωθυπουργό.

«Εύχομαι περαστικά και πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά επικοινώνησε χθες ο πρώην πρωθυπουργούς Γιώργος Παπανδρέου, πληροφορούμενος το πρόβλημα υγείας στα μάτια του. Ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε περαστικά στον κ. Σαμαρά και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Αλλά και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης απέστειλε τηλεγράφημα στον πρωθυπουργό:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Αστους να λένε... Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι. Τα οποία εξ άλλου, πρέπει να έχετε δεκατέσσερα, με αυτά που θα δουν τα μάτια σας.

Η Αγία Παρασκευή, προστάτιδα των ματιών, εύχομαι να είναι κοντά σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.