Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο Ρώσος κροίσος που ψηφίζει Ελλάδα για διακοπές!


Ο Ρώσος κροίσος που ψηφίζει Ελλάδα για διακοπές!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ψηφίζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές Ελλάδα. Ο Ρώσος μεγιστάνας σχεδόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται τη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές....

Αυτή τη φορά επέλεξε την Yδρα. Oπως αποκάλυψε το zappit.gr, ήταν πρωί του περασμένου Σαββάτου όταν το υπερπολυτελές κότερο «Octapus» εμφανίστηκε... στην Υδρα!

Μάλιστα, όπως είναι λογικό, δεν ήταν μόνος αλλά με μεγάλη παρέα. Βέβαια και σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, δεν θα μπορούσε η θαλαμηγός του με το όνομα «Octapus» να μην τραβήξει τα βλέμματα, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν το εντυπωσιακό γιοτ το οποίο εμφανίστηκε στο νησί.

Ο Ρώσος μεγιστάνας προσπάθησε -όσο αυτό ήταν εφικτό- να περάσει απαρατήρητος, αφού επέλεξε με την παρέα του να μη μείνουν στο λιμάνι, αλλά να «δέσουν» στην πίσω μεριά του νησιού και συγκεκριμένα στην ερημική παραλία της Ζούρβας. Εκεί λοιπόν ο Ρώσος μεγιστάνας με την παρέα του ξεφάντωσαν όχι μόνο κάνοντας βουτιές, αλλά επιδόθηκαν και σε διάφορα extreme sports, όπως τζετ σκι.

Πάντως, οι κάτοικοι της Υδρας είναι κατενθουσιασμένοι με την επίσκεψη του Ρώσου μεγιστάνα στο νησί (έστω και ινκόγκνιτο), αφού είναι μια τόνωση στον τουρισμό - ειδικά αυτή την περίοδο που περνάει μεγάλη κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.