Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Μισθοί και συλλογικές συμβάσεις τα πρώτα θέματα με την τρόικα»

Τους κεντρικούς στόχους του προγράμματος του υπουργείου Εργασίας ανακοίνωσε ο νέος υπουργός, Γιάννης ΒρούτσηςΤους κεντρικούς στόχους του προγράμματος του υπουργείου Εργασίας ανακοίνωσε ο νέος υπουργός, Γιάννης Βρούτσης...
«Θα συνεργαστούμε αρμονικά για να πετύχουμε τους στόχους που τέθηκαν από την νέα κυβέρνηση συνεργασίας» δήλωσε ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Βρούτσης κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο. Τόνισε πως οδικός χάρτης για τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν είναι «το κοινό προγραμματικό πλαίσιο που αποφασίστηκε» και από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που μετάσχουν της κυβέρνησης.
«Για την επόμενη περίοδο πρέπει να δώσουμε καλύτερο εαυτό» δήλωσε ο κ. Βρούτσης ενώ ως κεντρικούς στόχους του προγράμματος έθεσε:
  • Την αποκατάσταση της ισορροπίας και της νομιμότητας στην αγορά εργασίας
  • Το άνοιγμα του διαλόγου με κοινωνικούς εταίρους και
  • Οι συλλογικές συμβάσεις και μισθοί να εναρμονιστούν με το κοινοτικό πλαίσιο.
«Αυτά είναι τα πρώτα θέματα που θα συζητηθούν με την τρόικα» τόνισε ο υπουργός Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.