Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Επιστρέφουν τα χρήματα στις τράπεζες


Επιστρέφουν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες μετά το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείται...

τραπεζικά στελέχη.

«Χθες είδαμε αντιστροφή της πορείας. Είχαμε περίπου 15 εκατ. μετρητά που οι καταθέτες επέστρεψαν» τόνισε μία από τις πηγές που μίλησαν στο Reuters, ωστόσο η ίδια πηγή άφησε να εννοηθεί ότι τα ποσά που βρίσκονται στο εξωτερικό δεν έχουν επιστρέψει ακόμη.

Αναφορικά με τα ποσά που επιστρέφονται στις ελληνικές τράπεζες, μία από τις τραπεζικές πηγές σημείωσε ότι τα ποσά αυτά φτάνουν έως τις 10.000, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν επανακατατεθεί μεγάλα ποσά πάνω από 50.000 ευρώ.

Ακόμη, οι Έλληνες τραπεζίτες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η επιστροφή των χρημάτων θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, λόγω της προόδου που σημειώνεται στις διαβουλεύσεις της ΝΔ με τα άλλα κόμματα προκειμένου να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.